FS ComplianceFrame

FS ComplianceFrame

Säädä kaikkien organisaatiosi palvelimien tai laitteiden asetukset

Suurten palvelin- ja laitekokonaisuuksien hallinta yksitellen on vaikeaa. Versiopäivitysten, tietoturva-asetusten ja laitteiden toiminnan varmistaminen hukkaa useiden henkilöiden työaikaa.

Missä pidän kirjaa halutuista konfiguraatioista? Miten näen, jos yksikin palvelin ei noudata haluttua konfiguraatiota?

Palvelinkokonaisuudet vaativat jatkuvaa valvontaa ja raportointia. Esimerkiksi finanssi- ja terveydenhuoltoalan yritykset vaativat todistettavissa olevan suojauksen tason.

Voinko varmasti todistaa toimineeni vaatimusten mukaan? Miten rangaistukset olisivat mahdollisimman lieviä, jos joku tietomurto kuitenkin pääsisi tapahtumaan?

FS ComplianceFrame varmistaa palvelimien ja laitteiden toiminnan turvallisesti ja määräysten mukaan

FS ComplianceFrame on automaatiokokonaisuus, joka hallitsee täydellisesti suuriakin palvelin- ja laitekokonaisuuksia poikkeamista ilmoittaen. Se perustuu tunnettuun ja laadukkaaseen CFEngine-teknologiaan.

Voit FS ComplianceFramen avulla vähentää työn määrää ja valvontaan kuluvaa aikaa sekä konesalissa että pilvessä. Lisäksi voit helposti todistaa toimineesi määräysten mukaan.

Mikään muu järjestelmä ei ole aiemmin pystynyt vastaamaan meidän tarpeisiin ja ne on tuntuneet vaikeilta muutenkin. Nyt saatiin yhteen konsoliin kiinni 50 000 laitetta ja kaikesta tulee tieto, milloin pitää huoltaa ja missä. Uskomatonta!

määrittele, hallinnoi ja raportoi

Määrittele hallinnoi raportoi

Määrittele asetukset ja vaatimustasot

Palvelin- tai laitekohtaisuuden sijaan määrittelet kaikkien laitteiden asetukset ja tietoturvan tason kerralla. Asetusten hallinnan avulla varmistat, että asetukset ovat johdonmukaisia ja jokaiseen tarpeeseen sopivia.

määrittele
määrittele

Hallinnoi järjestelmäkokonaisuutta

FS ComplianceFramen avulla saat määritellyt asetukset helposti kaikille laitteillesi ja huolehdit siitä, että ympäristöösi lisättävät uudet laitteet ovat ajan tasalla. Asetusten keskitetty muuttaminen ja versiopäivitysten hallinta heijastuvat välittömästi koko ympäristöön.

Järjestelmän avulla hallitset asetuskokonaisuuksien keskinäisiä riippuvuuksia ja periytymistä automaattisesti.

Raportoi poikkeamat ja vahvista määräystenmukaisuus

FS ComplianceFramen avulla havaitset helposti, jos yksikin palvelin ei noudata sille määriteltyjä asetuksia. Havaitset myös laitteistojen huollon tarpeen ja vikatilanteet keskitetystä näkymästä.

Tarvittaessa FS ComplianceFramen avulla on helppoa todentaa, että organisaatiosi palvelinympäristö toimii sille annettujen vaatimusten ja viranomaismääräysten mukaisesti.

määrittele

FS Managed Services

FS ComplianceFrameen voit liittää myös tarvitsemasi tuki- ja häiriötilannepalvelut. Henkilöstömme valvoo FS ComplianceFramen toimintaa automatiikan avulla, huolehtii taustalla tapahtuvista päivityksistä ja vikakorjauksista, sekä auttaa organisaatiosi tukihenkilöitä.