Etusivu

Valaistu datastasi ennennäkemättömällä tavalla

Fail-Safe auttaa organisaatioita, joiden täytyy kerätä ja analysoida valtavia tietomääriä useista eri lähteistä.

Laiteympäristön, tietueiden ja lokitiedostojen hallinta vie organisaatioilta usein aikaa, jonka voisi käyttää tuottavammin. Ajantasaisen tiedon saanti ja kokonaiskuvan muodostaminen on aina vaikeaa. Kun kaikki tiedot ovat lopulta kerätty ja yhdistetty, ymmärrys seuraa aina perässä. Tämän lisäksi on todistettava, että kaikki toimii määräysten ja vaatimusten mukaisesti.

Fail-Safen tuotteet selkeyttävät sekä organisaation IT-ympäristön että sen toimintaan liittyvän tiedon hallinnan. Huolehdimme tietoturvallisesta tietueiden keräämisestä ja arkistoinnista, palvelin- ja laiteympäristöjen hallinnasta sekä organisaation toiminnan analysoinnista joustavasti ja kustannustehokkaasti. Tällaista kokonaisuutta et saa mistään muualta.

FS HearthGuard

Ymmärrä organisaatiosi toiminta kirkkaammin

FS HearthGuard keskittää ja tehostaa toimintatiedon keräämisen sekä arkistoinnin turvallisesti ja määräyksiä noudattaen. Keskitetty hallinta valottaa organisaatiosi toimintaa kaikenkattavasti ja ennennäkemättömällä tavalla. Lue lisää.

FS ComplianceFrame

Hallitse suuria kokonaisuuksia keskitetysti

FS ComplianceFrame on automaatiokokonaisuus, joka hallitsee täydellisesti suuriakin palvelin- ja laitekokonaisuuksia. Sen avulla vähennät työn määrää ja valvontaan kuluvaa aikaa niin konesalissa kuin pilvessäkin. Lue lisää.

FS Consulting

Käänny asiantuntijoidemme puoleen

FS Consulting asiantuntijat auttavat tiedonhallintaan liittyvien pulmien kanssa. Apua saat muun muassa tietueiden ja lokien hallintaan, infrastruktuurin analyysiin, tietoturvaan, GDPR:ään, Splunkiin ja CFEngineen. Lue lisää.

Keitä me olemme

Olemme Suomen finanssialan IT-osaamisen ytimessä syntynyt palvelualan yritys, jonka tekijät ovat avoimen lähdekoodin ammattilaisia. Tekijöistämme löytyy laaja kattaus osaajia kaikkiin tarpeisiin. Iältään tekijämme ovat 16–64 vuotta eli talosta löytyy sekä kokemusta että nuoruuden intoa, ja kaikkea siltä väliltä. Lue lisää

Hae meille töihin!

Etsimme vahvistuksia ammattitaitoiseen tiimiimme. Olit sitten kokenut konkari tai uraansa aloitteleva juniori/opintojen loppumetreillä oleva opiskelija, meiltä saattaisi löytyä juuri sinulle sopivat haasteet. Lue lisää