Avoimet työpaikat

Etsimme vahvistuksia tiimiimme. Olit sitten kokenut konkari tai uraansa aloitteleva juniori, meiltä saattaisi löytyä juuri sinulle sopivat haasteet.

Avoimet työpaikat

Etsimme vahvistuksia ammattitaitoiseen tiimiimme. Olit sitten kokenut konkari tai uraansa aloitteleva juniori/opintojen loppumetreillä oleva opiskelija, meiltä saattaisi löytyä juuri sinulle sopivat haasteet.

Olemme kasvava yritys ja meillä on aina tarvetta hyville koodareille. Jos sinulla on kokemusta tai olet kiinnostunut ohjelmoinnista (muun muassa C, C++, Java), ota rohkeasti yhteyttä.

Alla on listattuna avoimet työtehtävät, joihin haemme tällä hetkellä osaajia. Jos sinulla kuitenkin on toisenlaista osaamista kuin mitä etsimme tällä hetkellä, lähetä meille avoin hakemus niin katsotaan, löytyisikö sinullekin paikka tiimissämme. Avoimen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen rekry@fail-safe.net.

Avoimet työpaikat

Data Engineer

Etsimme data-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on luoda analytiikkaa, hälytyksiä, näkymiä ja algoritmeja.

Lue lisää.

Developer

Etsimme motivoituneita ohjelmistokehittäjiä R&D:n ja muihin tiimeihin. Koulutamme tarvittaessa työtehtäviin.

Lue lisää.

Linux Specialist

Etsimme vakituista Linux-asiantuntijaa tiimiimme. Odotamme sinulta kykyä ylläpitää Linux-ympäristöämme sekä tarjota tukea asiakkaillemme.

Lue lisää.

Splunk Specialist

Etsimme vakituista Splunk-asiantuntijaa tiimiimme. Tehtävänäsi on työskennellä asiakkaidemme ja R&D-osastomme kanssa sekä varmistaa asiakkaiden tarpeiden täyttymisen.

Lue lisää.