Avoimet työpaikat

Etsimme vahvistuksia tiimiimme. Olit sitten kokenut konkari tai uraansa aloitteleva juniori, meiltä saattaisi löytyä juuri sinulle sopivat haasteet.

Avoimet työpaikat

Etsimme vahvistuksia ammattitaitoiseen tiimiimme. Olit sitten kokenut konkari tai uraansa aloitteleva juniori/opintojen loppumetreillä oleva opiskelija, meiltä saattaisi löytyä juuri sinulle sopivat haasteet. Alempana on listattuna avoimet työtehtävät, joihin haemme tällä hetkellä osaajia.

Olemme kasvava yritys ja meillä on aina tarvetta hyville koodareille. Jos sinulla on kokemusta tai olet kiinnostunut ohjelmoinnista (muun muassa C, C++, Java), ota rohkeasti yhteyttä.

Avoin hakemus

Jos sinulla on muuta osaamista kuin mitä etsimme tällä hetkellä, lähetä meille avoin hakemus niin katsotaan, löytyisikö sinullekin paikka tiimissämme. Odotamme avoimelta hakemukselta ainakin CV:tä sekä linkkiä git-projekteihin, jos haet sovelluskehittäjän tehtäviin. Avoimen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen recruitment@fail-safe.net.

Voit sisällyttää hakemukseesi myös saatekirjeen, mutta se ei ole pakollinen. Tosin saatekirje on tilaisuutesi osoittaa, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut. Jos aiot sisällyttää hakemukseesi saatekirjeen, ehdota meille, mihin rooliin meidän pitäisi sinut ottaa (esim. Backend Developer, Marketing Manager, Recruitment Specialist, Management Assistant). Meitä kiinnostaa kaikissa hakijoissa erityisesti, miksi he ovat teknologia ja IT-alalla sekä mitä intohimon kohteita heillä on. Mainitse myös, etsitkö kesä-, osa-aika- vai kokoaikatöitä.

Jos sinulla on olemassa portfolio, voit sisällyttää myös sen hakemukseesi. Sovelluskehittäjän tai asiantuntijan rooliin hakiessasi sisällytäthän linkin Git-projekteihisi.

Laita meille avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Data Engineer Jatkuva haku

Etsimme data-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on luoda analytiikkaa, hälytyksiä, näkymiä ja algoritmeja.

Lue lisää.

Software Developer Jatkuva haku

Etsimme motivoituneita ohjelmistokehittäjiä R&D:n ja muihin tiimeihin. Koulutamme tarvittaessa työtehtäviin.

Lue lisää.

Linux Specialist Jatkuva haku

Etsimme vakituista Linux-asiantuntijaa tiimiimme. Odotamme sinulta kykyä ylläpitää Linux-ympäristöämme sekä tarjota tukea asiakkaillemme.

Lue lisää.

Splunk Specialist Jatkuva haku

Etsimme vakituista Splunk-asiantuntijaa tiimiimme. Tehtävänäsi on työskennellä asiakkaidemme ja R&D-osastomme kanssa sekä varmistaa asiakkaiden tarpeiden täyttymisen.

Lue lisää.