Avoimet työpaikat

Etsimme vahvistuksia tiimiimme. Olit sitten kokenut konkari tai uraasi aloitteleva juniori, meiltä saattaisi löytyä juuri sinulle sopivat haasteet.

Avoimet työpaikat

Etsimme vahvistuksia ammattitaitoiseen tiimiimme. Meiltä saattaisi löytyä juuri sinulle sopivat haasteet, olit sitten kokenut konkari tai vielä opintojesi loppumetreillä.

Alempana on listattuna avoimet työtehtävät, joihin haemme tällä hetkellä osaajia. Olemme kuitenkin kasvava yritys, ja meillä on aina tarvetta hyville koodareille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kokemusta tai kiinnostusta ohjelmointiin (mm. C, C++, Java).

Mikäli sinulla on antaa palautetta rekrytointiprosessistamme, voit lähettää sen osoitteeseen recruitment@fail-safe.net.

Avoin hakemus

Jos sinulla on muuta osaamista kuin mitä etsimme tällä hetkellä, lähetä meille avoin hakemus – katsotaan, löytyisikö sinullekin paikka tiimissämme. Avoimen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen recruitment@fail-safe.net.

Odotamme avoimelta hakemukselta ainakin CV:tä sekä linkkiä Git-projekteihin, jos haet sovelluskehittäjän tai asiantuntijan tehtäviin. Jos sinulla on portfolio, voit sisällyttää myös sen.

Saatekirje ei ole pakollinen, mutta on tilaisuutesi kertoa, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut. Voit ehdottaa meille, mihin rooliin meidän pitäisi sinut ottaa (esim. Backend Developer, Marketing Manager, Recruitment Specialist, Management Assistant).

Meitä kiinnostaa kaikissa hakijoissa erityisesti, miksi he ovat teknologia- ja IT-alalla sekä mitä intohimon kohteita heillä on. Mainitse myös etsitkö kesä-, osa-aika- vai kokoaikatöitä.

Laita meille avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä haussa. Älä kuitenkaan epäröi lähettää avointa hakemusta!