FS HearthGuard

FS HearthGuard

Analysoi ja raportoi tietoa ennennäkemättömällä tavalla

Ongelmien ratkaisu vei ennen 2–3 päivää, nyt 5–15 minuuttia.

Organisaatioiden tieto jakautuu usein lukemattomiin järjestelmiin ja muotoihin. On tärkeää olla perillä tietoturvan tasosta ja siitä, miten järjestelmät suoriutuvat tehtävistään. Tarvittaessa myös viranomaisvaatimusten noudattamista koskevat tiedot on saatava esiin nopeasti.

Haluan nähdä, kuka on katsonut järjestelmän tietoja, ja huolehtia siitä, ettei niitä vuoda yrityksen ulkopuolelle vahingossa tai tahallaan.

Olenko varmasti tehnyt kaiken oikein tietoturva- ja viranomaisvaatimusten täyttämiseksi?

FS HearthGuard on kattava ja edullinen ratkaisu tietueiden hallintaan

FS HearthGuard keskittää sekä toimintatiedon keräämisen että arkistoinnin turvallisesti, tehokkaasti ja määräyksiä noudattaen. Keskitetty hallinta valottaa kaikkia yrityksen toimintoja ennennäkemättömällä tavalla.

Meidän firmassa FS HearthGuard mahdollisti tuoteportfolion laajentamisen pilvessä pyörivään analytiikkaan. Saatiin palvelutuote, joka yhdistelee sujuvasti asiakkaan dataa eri lähteistä ja asiakasjärjestelmistä. Meidän oma ydinosaaminen on toisaalla, joten nyt voidaan keskittyä lisäarvon tuottamiseen asiakkaille — tietoturvasta ja jatkokehityksestä ei enää ole huolta.

Kerää, valvo, analysoi

Kerää valvo analysoi

Kerää ja varastoi

FS HearthGuard kerää organisaation toimintaan liittyvät tietueet häviöttömästi kaikista lähdejärjestelmistä. Se tallentaa tietueet yhdenmukaiseen muotoon, jonka avulla tiedon jatkohyödyntäminen on helppoa.

Kaikki tieto säilötään turvallisesti, GDPR- ja FIVA-vaatimusten sekä ISO 27001-standardin mukaisesti.

Kerää ja varastoi
Valvo ja ennakoi

Valvo ja ennakoi

FS HearthGuardin tekee kokonaiskuvan muodostamisesta yksinkertaista. Ajantasainen tieto järjestelmien toiminnasta helpottaa häiriötilanteiden nopeaa ennakointia ja selvittämistä.

Järjestelmän toiminnan lisäksi voit seurata kaikkia organisaatiosi kriittiseen tietoon, kuten henkilö- ja asiakastietoon, liittyviä tapahtumia. Tietoturvallisen palvelun ansiosta voit seurata tietoihin kohdistuvia lisäys-, luku-, päivitys- ja poistotapahtumia.

Analysoi ja raportoi

FS HearthGuardin avulla raportoit toiminnastanne vaivattomasti myös viranomaisille. Lisäksi todistat standardien ja vaatimusten mukaisen toiminnan yksiselitteisesti.

Kehittynyt analytiikka-alustamme tuottaa aiempaa syvällisemmän analyysin organisaatiosi toiminnasta. Tarvittaessa voit yhdistää FS HearthGuardin Splunkin tai Hitachi Pentahon analytiikka-alustojen sekä useiden eri SIEM-järjestelmien kanssa.

Analysoi ja ennakoi

Valitse sopivin palvelumalli

FS HearthGuard Enterprise

FS HearthGuard Enterprise asennetaan organisaatiosi palvelimille ja konesaliin. Se pyörii suojatussa täysin hallitsemassasi ympäristössä.

FS HearthGuard SaaS

FS HearthGuard SaaS sisältää kaikki Enterprise-version ominaisuudet. Tuote ei tarvitse vaativaa ja kallista investointia omaan laitekapasiteettiin.

SaaS-versio toimii Fail-Safen yksityisessä pilvessä, ja on yhteydessä järjestelmiisi suojatun VPN-yhteyden kautta. Kaikki lisätuotteet ovat silti käytettävissäsi. Voit yhdistää SaaS-versioon esimerkiksi Hitachi Pentaho -analytiikka-alustan erittäin kilpailukykyisellä hinnalla.

Olen ravintola-alan pienyrittäjä, ja minulle tuli ongelmia tilojeni videovalvonnan väärinkäytön kanssa — joku oli vuotanut luvatta artistin keikkaa YouTubeen. Otin sitten FS HearthGuard SaaS -palvelun käyttöön, ja vaikka onkin tuommoinen sanahirviö, niin sehän oli vaan yksi pikkuinen laite eikä maksanut paljoa. Oli helppo asentaakin. Seuraavalla viikolla soi puhelin ja jostain tietoturvakeskuksesta kerrottiin, että firman laitteilla on seikkailtu uhkapelisivustoilla. No, se olin minä itse, että ei haittaa, mutta testatusti toimiva laite.

Ai, se on noin helppoa! Mitähän kaikkea tällä voisikaan valvoa…?

FS ComplianceFrame

FS HearthGuardin kanssa toimitetaan FS ComplianceFrame -ohjelmisto. Sen avulla huolehdit, että kaikki organisaatiosi palvelimet ja laitteistot noudattavat haluttua tietoturva- ja suojaustasoa. Lue lisää.

FS Managed Services

FS HearthGuardiin voit liittää tarvitsemasi tuki- ja häiriötilannepalvelut. Henkilöstömme valvoo FS HearthGuardin toimintaa automatiikan avulla, huolehtii taustalla tapahtuvista päivityksistä ja vikakorjauksista, sekä auttaa organisaatiosi tukihenkilöitä.