Tuotteet

Fail-Safe Record Management

Edistyksellinen tietueiden hallinnan ratkaisu, jonka avulla voit toteuttaa järjestelmien tilannekuvan, eri tasoisia vaatimuksia (GDPR, FIVA, etc.) vastavaan tietueiden säilömisen ja arkistoinnin sekä tuotannon sujuvuuden seurannan. Tietueiden hallinta on tietoturvan kannalta kriittinen ensimmäinen askel, jokaisen henkilö- ja asiakastietoja käsittelevän yrityksen osalta tietoturvan ja tietueiden hallinnan on oltava  kunnossa. Lue lisää täältä.
 

Avainominaisuudet: Toimittajariippumaton toteutus, Modulaarinen ja skaalautuva, Avoimet tiedonsiirtoformaatit ja API:t, Täyttää GDPR ja  FIVA vaatimukset, ISO27001 vaatimuksenmukaisuuden kulmakivi, Kattavat analytiikka mahdollisuudet

 

RSYSLOG

RSYSLOG on Raketin nopea SYSteemi LOGien käsittelyyn. RSYSLOG on saksalaisen Adiscon GmbH:n tuote (https://www.rsyslog.com).

RSYSLOG tarjoaa korkean suorituskyvyn, mahtavat turvallisuus ominaisuudet ja modulaarisen rakenteen. RSYSLOG alkoi tavallisena syslogd:nä, ajansaatossa siitä on kuitenkin kehittynyt lokituksen monitoimityökalu, joka hyväksyy datasyötteitä erilaisista lähteista, muuntaa tarvittaessa ja lähettää tulokset moniin erilaisiin kohdejärjestelmiin.

RSYSLOG pystyy välittämään yli miljoona viestiä sekunnissa paikallisiin kohteisiin. Myös etäkohteiden kanssa suorituskyky on "hämmästyttävä".

Avainominaisuudet: Monisäikeisyys, TCP, SSL, TLS, RELP, MySQL, PostgreSQL, Oracle ja etc., Suodattaa minkä tahansa osan syslog-sanomasta, Täysin konfiguroitava tulostusmuoto, Soveltuu suuryritysluokan välitysketjuun.

 

Fail-Safe ComplianceFrame

Valvonnan alaiset toimijat, kuten finanssi- ja terveydenhuoltoalan yritykset, vaativat informaatioteknologialta todistettavissa olevan suojauksen tason. Fail-Safe ComplianceFrame on automaatiokokonaisuus, joka mahdollistaa määräysten mukaisen toiminnan varmistamisen niin konesalissa kuin pilvessäkin.