Viestinnän harjoittelija

← Takaisin

Osa-aikainen viestinnän harjoittelija

Etsimme uteliasta viestinnän harjoittelijaa Fail-Safelle. Fail-Safe on 10 vuotta toiminut informaatioteknologian alalla. Haluamme nyt tarjota tilaisuuden tulevalle viestinnän ammattilaiselle kasvaa yrityksessämme.

Työtehtäviisi sisältyy markkinointimateriaalin (rekrytointi, verkkosivut, PR) luontia, sosiaalisen median tilien päivittämistä ja avustus yrityksen brändin kehityksessä. Työssäsi pääset melko vapaasti vaikuttamaan Fail-Safen viestinnän linjaan. Työnkuva voi olla laajempikin kiinnostuksesi ja taitojesi mukaisesti. Meillä työskennellään pääasiassa etänä, joten sinunkin työsi sijoittuu kotiin.

Odotamme sinulta:

  • alan opintoja korkeakoulutasolta
  • vähintään verkkoviestinnän ja somen hallintaa, muut katsotaan eduksi
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja projektiviestintätaitoja
  • reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon

Katsomme hakijan eduksi:

  • kiinnostuneisuus tietotekniikan alaa kohtaan
  • editointi- ja kuvanmuokkaus taidot

Hakuaika on 17.01.–01.04.2021. Palkka on 11,57 EUR/H, noudattaen tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Työ on osa-aikaista, joten opiskelu työn ohessa sekä haluttaessa kesällä onnistuu. Harjoitteluaika voi kestää toiveen mukaan 4–5 kuukautta. Mikäli harjoittelu on onnistunut, voimme keskustella työsuhteen jatkumisesta.

Lähetä meille hakemuksesi, CV ja pieni tekstinäyte osoitteeseen recruitment@fail-safe.net. Kirjoita tekstinäyte sekä suomeksi että englanniksi (max 500 sanaa). Jos sinulla on portfolio tai muu vastaava, voit sisällyttää sen myös hakemukseesi.

Keitä olemme

Fail-Safe on Suomen finanssialan IT-osaamisen ytimessä syntynyt palvelualan yritys, jonka tekijät ovat avoimen lähdekoodin ammattilaisia. Olemme erikoistunut tietueiden hallintaan, tietoturvaan ja vaatimusten vastaavuuteen. Meidän perustehtävä on turvata asiakkaidemme liiketoiminta.

Tekijöistämme löytyy laaja kattaus osaajia kaikkiin tarpeisiin. Iältään tekijämme ovat 16–64 vuotta eli talosta löytyy sekä kokemusta että nuoruuden intoa, ja kaikkea siltä väliltä.

Lue lisää.