Junior Linux Specialist

← Takaisin

Junior Linux Specialist

Fail-Safe IT Solutions etsii uusia Linux-tekijöitä. Mikäli olet perehtynyt Linux/UNIX-käyttöjärjestelmään, voit olla etsimämme tekijä!

Meillä Fail-Safella on monipuolinen tekijäkaarti. Kannustamme työntekijöitämme olemaan oma itsensä, koska monipuolisuus on vain valttia. Voit tutustua muihin työntekijöihimme täällä.

Toivomme hakijalta:

  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Valmiutta oppia uusia asioita
  • Kärsivällisyyttä oman työn dokumentointiin
  • Kokemusta komentorivin käytöstä
  • Perusprotokollien kuten TCP/IP tuntemusta

Meillä oma kokemus voi korvata työkokemuksen, joten älä pelkää hakea!

Voimme kokemuksen määrän perusteella aloittaa kanssasi myös junioritason työn opettelusta. Meillä on vuosien kokemus talon sisällä koulutetuista työntekijöistä. Taitotason kehittyessä säädämme työtehtäviä ja palkkaa vastaamaan kerrytettyä kokemusta.

Jos aiot opiskella töiden ohella, voit tehdä meillä myös opinnäytetyötä, gradua, kandia tai muuta päättötyötä.

Lähetä CV, palkkatoiveesi ja linkki Git-projekteihisi osoitteeseen recruitment@fail-safe.net otsikolla "Junior Linux Specialist". Suosittelemme vahvasti, että lähetät meille vain PDF-tiedostoja sekä linkkejä joko yleisesti tunnetuille sivustoille kuten GitHub tai entisten työnantajien sivustoille.

Lisäkysymykset voi lähettää osoitteeseen anni.lehtinen@fail-safe.net.

Keitä olemme

Fail-Safe on Suomen finanssialan IT-osaamisen ytimessä syntynyt palvelualan yritys, jonka tekijät ovat avoimen lähdekoodin ammattilaisia. Olemme erikoistuneet tietueiden hallintaan, tietoturvaan ja vaatimusten vastaavuuteen. Perustehtävämme on turvata asiakkaidemme liiketoiminta.

Tekijöistämme löytyy laaja kattaus osaajia kaikkiin tarpeisiin. Iältään tekijämme ovat 16–64 vuotta. Talosta löytyy siis sekä kokemusta että nuoruuden intoa, ja kaikkea siltä väliltä.

Lue lisää.