Junior Linux Specialist

← Takaisin

Junior Linux Specialist

Fail-Safe IT Solutions etsii uutta Linux-tekijää. Mikäli olet perehtynyt Linux/UNIX-käyttöjärjestelmään, voit olla etsimämme tekijä!

Meillä Fail-Safella on monipuolinen tekijäkaarti. Kannustamme työntekijöitämme olemaan oma itsensä, koska monipuolisuus on vain valttia. Voit tutustua muihin työntekijöihimme täällä.

Toivomme hakijalta:

  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Valmiutta oppia uusia asioita
  • Kärsivällisyyttä oman työn dokumentointiin
  • Kokemusta komentorivin käytöstä
  • Perusprotokollien kuten TCP/IP tuntemusta

Katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta Kubernetesista, AWS-pilviympäristöstä tai paketoinnista.

Meillä oma kokemus voi korvata työkokemuksen, joten älä pelkää hakea!

Voimme kokemuksen määrän perusteella aloittaa kanssasi myös junioritason työn opettelusta. Meillä on vuosien kokemus talon sisällä koulutetuista työntekijöistä. Taitotason kehittyessä säädämme työtehtäviä ja palkkaa vastaamaan kerrytettyä kokemusta.

Jos aiot opiskella töiden ohella, voit tehdä meillä myös opinnäytetyötä, gradua, kandia tai muuta päättötyötä.

Kuka olemme?

Fail-Safe on toimittanut ratkaisuja kymmenen vuoden ajan. Autamme organisaatioita keräämään ja analysoimaan isoja määriä dataa eri lähteistä.

Meillä Fail-Safella työelämän tasapainoisuus on tärkeää. Käytännössä se tarkoittaa puuduttavien videokokousten minimoimista sekä työntekijöiden motivaation ja työyhteisön hyvän ilmapiirin ylläpitoa. Meille on myös tärkeää, että työntekijällä on vapaa-ajan harrastuksia tai muita keinoja rentoutua työajan ulkopuolella.

Lue lisää.

Lähetä CV, palkkatoiveesi ja linkki Git-projekteihisi osoitteeseen recruitment@fail-safe.net otsikolla "Junior Linux Specialist". Haulla ei ole määräaikaa, mutta palkkaamme työtehtävään ensimmäisen meille sopivan työntekijän.

Suosittelemme vahvasti, että lähetät meille vain PDF-tiedostoja sekä linkkejä joko yleisesti tunnetuille sivustoille kuten GitHub tai entisten työnantajien sivustoille.

Lisäkysymykset voi lähettää osoitteeseen anni.lehtinen@fail-safe.net.