Junior Java Developer

← Takaisin

Junior Java Developer

Etsimme uutta talenttia kehityskeskeiseen yritykseemme. Meillä Fail-Safella on pitkät perinteet talon sisällä koulutetuista työntekijöistä, ja nyt etsimmekin lisävahvistusta tiimeihimme.

Teknisen kehittäjän paikka tähtää teknisten taitojen ja alan ymmärtämisen kasvattamiseen, mutta myös tutustumaan todellisiin työelämän projekteihin. Pystyt vaikuttamaan työtehtäviisi tiettyyn pisteeseen asti. Otamme mielellämme vastaan myös kehitysehdotuksia, jotta voimme petrata toimintaamme.

Viikottainen tuntimääräsi tulee olemaan enintään 37,5 tuntia. Työsopimus on joustava, joten emme velvoita sinua tekemään vähintään tiettyä tuntimäärää viikossa. Oletamme kuitenkin, että olet opiskelija tai juuri valmistumassa.

Jos sinulla ei ole tutkintoa ja ohjelmoinnista työkokemusta IT-alalla tai insinöörityössä, aloituspalkkasi tulee olemaan 15,82 € per tunti.

Edellytämme hakijalta muutamaa asiaa:

  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Uskallusta kysyä kysymyksiä ja pyytää apua. Autamme sinua mielellämme, mutta avun saaminen vaatii oma-aloitteisuutta.
  • Sinulla on jotain kokemusta Javasta
  • Osaat käyttää Linux-komentoriviä
  • Osaat käyttää Gitiä
Fail-Safella työskennellään pääasiassa etänä, joten sinunkin työsi sijoittuvat kotiin. Työskentelykieli on englanti. Jos hakijan taidot osoittautuvat työsuhteen alussa tai aikana junioritasoa korkeammiksi, voimme tarjota haastavampia työtehtäviä, ylentää junioritittelistä ja antaa palkankorotuksen.

Kuka olemme?

Fail-Safe on toimittanut ratkaisuja yli kymmenen vuoden ajan. Autamme organisaatioita keräämään ja analysoimaan isoja määriä dataa eri lähteistä.

Meillä Fail-Safella työelämän tasapainoisuus on tärkeää. Käytännössä se tarkoittaa puuduttavien videokokousten minimoimista sekä työntekijöiden motivaation ja työyhteisön hyvän ilmapiirin ylläpitoa. Meille on myös tärkeää, että työntekijällä on vapaa-ajan harrastuksia tai muita keinoja rentoutua työajan ulkopuolella.

On tärkeää, että työntekijöillämme on virtaa tehdä töitä silloinkin, kun työtehtävät ovat haastavia. Fail-Safe tarjoaa työntekijöilleen hyvät työterveyspalvelut ja muita perusmukavuuksia.

Lue lisää.

Hakuohjeet

Lue työpaikkailmoituksemme läpi ja lähetä meille koodistasi näyte. Linkki GitHub-projektiin kelpaa hyvin. Suosittelemme vahvasti, että lähetät meille vain PDF-tiedostoja sekä linkkejä joko yleisesti tunnetuille sivustoille kuten GitHub tai entisten työnantajien sivustoille.

Otamme mielellämme vastaan hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen recruitment@fail-safe.net.

Vinkki: Etsimme työntekijää, joka on kiinnostunut teknologiasta ja osaa osoittaa sen meille omalaatuisella tavallaan (esim. osallistuminen Github-projekteihin).