Developer

← Takaisin

Software Developer

Etsimme motivoituneita ohjelmistokehittäjiä. Meillä Fail-Safella on pitkät perinteet talon sisällä koulutetuista työntekijöistä, ja nyt etsimmekin lisävahvistusta R&D:n ja muihin tiimeihin.

Edellytämme hakijalta kahta asiaa:

 1. Sujuvaa englannin kielen taitoa
 2. Uskallusta kysyä kysymyksiä ja pyytää apua. Autamme sinua mielellämme, mutta avun saaminen vaatii oma-aloitteisuutta.

Fail-Safella työskennellään pääasiassa etänä, joten sinunkin työsi sijoittuvat kotiin. Työskentelykieli on englanti. Jos hakijan taidot osoittautuvat työsuhteen alussa tai aikana junioritasoa korkeammiksi, voimme tarjota haastavampia työtehtäviä, ylentää junioritittelistä ja antaa palkankorotuksen.

Fail-Safella parasta on ollut päästä työskentelemään mielenkiintoisten tehtävien parissa ja näkemään, kuinka tuotos on siirtynyt suunnittelupöydältä tuotantoon. Vastaanotto on ollut hyvin lämmin ja jeesiä on saanut aina.
- Ronja, UX Designer

Kuka olemme?

Fail-Safe on toimittanut ratkaisuja kymmenen vuoden ajan. Autamme organisaatioita keräämään ja analysoimaan isoja määriä dataa eri lähteistä.

Meille on työuransa alussa olevien ja opinnäytetyön parissa työskentelevien opiskelijoiden rekrytoiminen entuudestaan tuttua. Haluamme tukea heidän etenemistään urallaan ja säädämmekin työtehtäviä ja palkkaa työntekijöiden taitojen kasvaessa. Hyvillä kommunikointitaidoilla, intohimolla IT-alaan ja oman työn johtamisella varmistat paikkasi Fail-Safella.

Lue lisää.

Hakuohjeet

Lähetä meille CV:si ja linkki git-projekteihisi osoitteeseen recruitment [at] fail-safe.net.

Voit sisällyttää hakemukseesi myös saatekirjeen, mutta se ei ole pakollinen. Saatekirje voi olla yksinkertaisimmillaan git-projektin readme-tiedosto.

Voit kertoa meille saatekirjeessäsi:

 • Minkälaista työtä haet: kesätöitä, osa-aikatöitä, opinnäytetyötä.
  Olemme joustavia työaikojen ja -tehtävien suhteen, kunhan kerrot, mikä sopisi juuri sinulle parhaiten.
 • Näytä meille, millä tavalla täyttäisit vähintään kaksi alla luetelluista kriteereistä:
  • Tiedät tarkkaan, mikä sinua kiinnostaa ohjelmistokehityksessä.
   Voimme tarjota ja näyttää sinulle erilaisia alan työtehtäviä, kunhan kerrot lähtökohtasi ja osoitat suunnan, johon kulkea.
  • Sinulla on kokemusta/harrastuksia/kiinnostuksen kohteita IT-alalta.
   Emme etsi työntekijöitä, joilla on vuosien työkokemus IT-alan yrityksissä. Meitä pikemminkin kiinnostaa, mikä sinua kiinnostaa IT-alassa. Rakenteletko esimerkiksi vapaa-ajallasi robotteja tai verkkosivuja? Kerro se meille.
  • Sinulla on alan koulutus tai muu vastaava.

Vinkki: Etsimme työntekijää, joka on kiinnostunut teknologiasta ja osaa osoittaa sen meille omalaatuisella tavallaan (esim. osallistuminen GitHub-projekteihin).