Data Engineer

← Takaisin

Data Engineer

Etsimme vakituista datainsinööriä tiimiimme. Tehtävänäsi on luoda analytiikkaa, hälytyksiä, näkymiä ja algoritmeja. Sen lisäksi osallistut tuotekehitystyöhön ja toimit myynnin teknisenä tukena.

Edellytämme:

  • BI- ja Event Analysis -työkalujen hallinnan osaamista (Power BI, Net Suite, Splunk, OSSEC, QRadar)
  • Konesali- ja pilviosaamista (AWS, Azure)
  • Sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

On plussaa, jos osaat myös joitain näistä:

  • Unix/Linux ja tietokannat
  • Dataintegraatio ja web-teknologiat (SDK:t, REST, JSON, XML, jne.)
  • Data-analyysi ja datatiede

Työ on etätyötä, mutta voit halutessasi työskennellä asiakkaan tiloissa. Toivomme, että sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot ja että olet asiakaslähtöinen, ratkaisukeskeinen työntekijä.

Lähetä CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen recruitment@fail-safe.net otsikolla "Data Engineer". Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Suosittelemme vahvasti, että lähetät meille vain PDF-tiedostoja sekä linkkejä joko yleisesti tunnetuille sivustoille kuten GitHub tai entisten työnantajien sivustoille.

Keitä olemme

Fail-Safe on Suomen finanssialan IT-osaamisen ytimessä syntynyt palvelualan yritys, jonka tekijät ovat avoimen lähdekoodin ammattilaisia. Olemme erikoistuneet tietueiden hallintaan, tietoturvaan ja vaatimusten vastaavuuteen. Perustehtävämme on turvata asiakkaidemme liiketoiminta.

Tekijöistämme löytyy laaja kattaus osaajia kaikkiin tarpeisiin. Iältään tekijämme ovat 16–64 vuotta. Talosta löytyy siis sekä kokemusta että nuoruuden intoa, ja kaikkea siltä väliltä.

Lue lisää.